Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Wieslaw Gasior Rafal_ R6 pawel piro Przemyslaw Marianski piotr Wasiak Jan Maryjan daniel xxxxxxxxx Jabin Hazo Agata Dymna Piotr Ostojski defenderr hei!sandokan Cortez1 N Josephvol.2 smith (1775 niezalogowanych)
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Josephvol.2 napisał:
defenderr napisał:
TE RESORTOWE DZIECI KTO DAL WAM PRAWO WYPOWIADAC SIE W IMIENIU POLAKOW

Każdy kto ma polski paszport to ma prawo wypowiadać się o Polsce jako jej obywatel. Wyznawcom PISu wydaje się że jak ktos nie popiera Pana jedynego prezesa to nie jest Polakiem.
Ze strony peło jakoś nigdy nie słyszałem tekstów że wyborcy PiS to nie Polacy i prawa głosu nie maja.

problem naturt psychucznej
ja nie pisalem ze nie ma prawa pisac o Polsce tylko ze nie maja umocowania do reprezentowania Polakow

ale widac ze juz wyprane muzgi

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
wpolityce.pl/polityka/276646-dzihadysta-...-macierewicza-szydlo

Dżihadysta Platformy!? Przerażające groźby radnego PO: „Zobaczę kiedyś egzekucję tej pisowskiej bandy – Kaczyńskiego, Dudy, Macierewicza, Szydło”
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Josephvol.2 napisał:
defenderr napisał:
Josephvol.2 napisał:
defenderr napisał:
TE RESORTOWE DZIECI KTO DAL WAM PRAWO WYPOWIADAC SIE W IMIENIU POLAKOW

Każdy kto ma polski paszport to ma prawo wypowiadać się o Polsce jako jej obywatel. Wyznawcom PISu wydaje się że jak ktos nie popiera Pana jedynego prezesa to nie jest Polakiem.
Ze strony peło jakoś nigdy nie słyszałem tekstów że wyborcy PiS to nie Polacy i prawa głosu nie maja.

problem naturt psychucznej
ja nie pisalem ze nie ma prawa pisac o Polsce tylko ze nie maja umocowania do reprezentowania Polakow

ale widac ze juz wyprane muzgi

Każdy kto mam paszport polski jest Polakiem i swoją osobą reprezentuje Polskę, nawet jasta, jak bardzo byś przed tym się nie bronił i jakich bredni nie wypiszesz to tego nie zmienisz.

nadal nie pojmujesz czy taki ciemny jestes nawet jasta nie ma prawa wypowiadac sie za wszystkich Polakow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
skacowany jestes pisalem o wypowiedaniu sie za Polakow a nie o reprezentowaniu Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok